24 april 2023
20:00

Åkersberga FC

Referat: Gimonäs FC - Åkersberga FC

En match som var ett måste för ÅFC att vinna. Med Edessa matchen i minnet var ÅFC taggat och mycket motiverade. Det dröjer endast 2 minuter så har Agid satt första bollen i Gimonäs nät. Sedan dröjer det 18 minuter av fint ÅFC spel innan Rosen är framme och nätar 0-2. Gimonäs försöker få hål på både ÅFC´s försvar och målvakt utan resultat. Vi går in i halvtid med en 2-0 ledning. Andra halvlek startar och ÅFC är sugna på att utöka ledningen. Det dröjer endast 5 minuter så är Schildt framme och sätter 0-3. Nu märks det att luften börjar gå ur Gimonäs. Det blir ett böljande spel och det är ÅFC som har många fina chanser ,men Gimonäs målvakt gör det han ska och ser till att det "lilla" sista för att få in bollen uteblir. Trots detta lyckas Bawan till slut i minut 77 få in 0-4. 12 minuter senare är Bawan framme igen och stänker in 0-5. Matchen slutar 0-5 och ÅFC inkasserar välbehövliga 3 poäng. Gimonäs FC försöker ,men räcker ej till i denna match. Vi önskar Gimonäs FC lycka till vidare i serien.

lör 23 sep 2023, 14:00 Åkersberga FC - Gimonäs FC 4 - 0